ASSAMBLAGE – selectata de NOT JUST A LABEL pentru ORIGIN Milano 2016

Assamblage Asociatia Nationala a Autorilor si Designerilor de Bijuterie Contemporana a fost selectata de cunoscuta platforma internationala Not Just a Label pentru a expune o selectie a membrilor comunitatii ei in cadrul evenimentului Origin – Passion and Beliefs. Acesta va avea loc in perioada 6-8 septembrie in cadrul renumitului Fiera Milano Rho-Pero, Hall 8.

Origin Passion and Beliefs este organizat printr-un parteneriat de exceptie NJAL – intre una dintre cele mai proeminente comunitati globale de designeri din zona creativa (peste 18.000) si organizatorul de targuri internationale de bijuterie contemporana Fiera di Vicenza.  Evenimentul este un concept nou de trade show, dedicat designerilor emergenti, cu accent atat pe partea de concept si originalitate, cat si pe partea de manufactura si calitatea executiei.

Asociatia Assamblage a fost lansata oficial in luna mai a anului 2015 in cadrul Romanian Design Week, ca urmare a nevoii de structurare, promovare si sustinere a comunitatii creative din ce in ce mai mari a designerilor de bijuterie contemporana din Romania. Cei peste 400 designeri absolventi Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporana demonstreaza ca acest domeniu s-a dezvoltat ca forma de arta de sine-statatoare, in stransa legatura insa cu domenii conexe precum arhitectura, designul de produs, artele vizuale si industria fashion.

 

Be first to comment