AdePlast propune vopseaua lavabilă AERIA GOLD cu Porus X pe segmentul high premium

AERIA GOLD cu Porus X este cea mai nouă vopsea superlavabilă pentru interior marca AdePlast. Este un produs super premium, care îndeplinește toate standardele de igienă și are caracter nepoluant. Superlavabila AERIA GOLD cu Porus X are proprietăți excelente pentru realizarea unui finisaj de calitate și de lungă durată. Secretul acestei formule ideale stă în mâinile doamnei inginer chimist Doina Obreja, șeful laboratorului de cercetare – dezvoltare produse umede AdePlast Ploiești.

’’Renovarea unui spaţiu, zugrăvitul, produce mult deranj, iar așteptările sunt pe măsura deranjului. Alegerea unui produs complet, te ajută să termini treaba mai repede și să conferi spaţiului luminozitate și „căldură” ambientală. La toate acestea ne-am gândit când am creat această vopsea. Toate ingredientele au fost alese într-o manieră selectivă astfel încât acest produs să satisfacă toate cerințele unui finisaj profesional”, Doina Obreja inginer chimist AdePlast.

8 argumente pentru care AERIA GOLD cu Porus X este singură vopsea de pe piață care întrunește toate calitățile într-un singur ambalaj:

 1. Grad de alb foarte ridicat, pentru suprafețe de un alb imaculat.

 2. Clasa 1 de lavabilitate. Suprafața pe care este aplicată se poate curăța cu detergenți caznici, uzuali, care se găsesc în casa fiecăruia. Aceasta nu necesită soluții speciale de curățare.

 3. Un singur strat este suficient pentru o acoperire integrală și un perete imaculat. Peretele va avea un aspect mat, cu o textură mătăsoasă la atingere.

 4. Aplicarea este la îndemâna oricui, aceasta nu necesită echipamente complicate. Oricine poate aplica superlavabila AERIA GOLD cu Porus X folosind o pensulă sau un trafalet.

 5. Asigură o protecție sporită a suprafeței aplicate împotriva bacteriilor, așadar AERIA GOLD este un canditat perfect pentru finisarea camerei celor mici.

 6. Toate ingredientele conținute în AERIA GOLD sunt din categoria celor „prietenoase cu mediul”, ceea ce conferă produsului un caracter perfect nepoluant.

 7. Pelicula formată în urma aplicării este complet hidrofobă, ceea ce înseamnă că apa nu poate pătrunde în suport, din exterior.

 8. Datorită ingredientului inovator PORUS X, Aeria GOLD are permeabilitate sporită la vapori și lasă peretele să respire, contribuind astfel la împiedicarea formării mucegaiului.

1 Comment

 • Răspunde martie 9, 2016

  Ina

  Am folosit si eu aceasta lavabila si ma declar foarte multumita. Acopera bine dintr-o singura mana si nu raman urme. Am indepartat cu multa usurinta urmele lasate de copii pe pereti si peretele a ramas perfect curat.

Leave a Reply