Noble Drinks Fair – Evenimente de networking si degustare de bauturi rafinate la Palatul Noblesse – Lifestyle Palace

 

In perioada 13-15 octombrie, Palatul Noblesse- Lifestyle Palace te invita la Noble Drinks Fair & Networking Events unde, in fiecare seara in intervalul orar 18:00- 22:00, te poti bucura de bauturi fine si bucate alese.

Experimenteaza un mediu intim si nobil pentru degustari, networking de calitate si profita de posibilitatea achizitionarii de produse editii limitate in cadrul Noble Drinks Fair & Networking Events, eveniment destinat iubitorilor de bauturi fine si produselor conexe ce caracterizeaza un stil de viata rafinat.

Vizitatorii sunt asteptati in fiecare seara incepand cu ora 18:00 in atmosfera eleganta a Palatului Noblesse-Lifestyle Palace, in note de jazz&blues live, oferind cadrul perfect pentru a descoperi gusturi si arome alese si pentru a imbina experienta degustarii unor bauturi rafinate cu evenimente de networking la care sunt asteptate persoane apartinand comunitatilor de business. In plus Noble Drinks Fair & Networking Events ofera participantilor posibilitatea de a se bucura de o expozitie cu vanzare de produse variate, impreuna cu posibilitatea de a intra in contact cu importanti jucatori din industrie.

Pentru tot mai multe persoane din acest segment, una dintre placerile vietii include si posibilitatea de a aprecia o bautura fina, astfel ca, intr-una dintre camerele selecte ale Palatului Noblesse, domnul Sergiu Nedelea, Ambasador al targului si unul dintre cei mai cunoscuti somelieri din Romania, va evidentia calitatea produselor si reputatia brand-urilor prezente.

Accesul la targ se va face pe baza de bilete. Pretul unui bilet este de 150 lei/vizitator/zi. Biletele se pot achizitiona de la intrarea Palatului Noblesse sau din reteaua www.iabilet.ro

Urmariti site-ul www.palatulnoblesse.ro si pagina de facebook https://www.facebook.com/www.palatulnoblesse.ro, pentru a fi la curent cu informatii detaliate despre programul targului, invitati speciali si concerte live.

Be first to comment