Galeriile Noblesse, un showroom unic în Europa de Sud-E

Clădirea Palatului Noblesse, considerată unul dintre primele simboluri de arhitectură eclectică ale finalului de secol XIX, este situată pe strada Sfinţilor, nr. 7, in inima Bucureştiului. Frumoasa reşedinţă găzduieşte lumea plină de creativitate a Group Noblesse, dar şi un showroom unic în Europa de Sud-Est, desfăşurat pe trei etaje, ce reuneşte peste 350 de branduri de renume internaţional, reprezentând soluţia ideală pentru orice interior rezidenţial, HORECA sau comercial.

Noua clădire a showroomului Galeriile Noblesse, amplasată în mijlocul unei curţi boeme de 1000 de metri pătraţi, reprezintă în întregime o mărturie vie a farmecului nobil de altădată şi îşi păstrează integritatea istorică în fiecare din cei 1200 de metri pătraţi ai clădirii ce a fost complet consolidată, restaurată şi amenajată de către membrii echipei Group Noblesse.

Şi pentru că designul interior de valoare este rezultatul unei conexiuni profunde cu celelalte arte, precum pictura, sculptura, fotografia sau artele meşteşugăreşti, showroomul Galeriile Noblesse este un adevărat centru al artelor, găzduind, alături de produse de la branduri de renume internaţional, şi valoroase piese de anticariat şi de artă.

Încăperile dispuse pe cele trei etaje ale impunătorului Palat Noblesse oferă o incursiune în lumea designului, acestea fiind amenajate diferit, pentru ca cei care le trec pragul să cunoască frumuseţea fiecărui stil şi să identifice punctele de reper care rezonează cu personalitatea lor.

Vizitatorii noului showroom Galeriile Noblesse se bucură de o experienţă senzorială unică, având posibilitatea să se lase inspiraţi de piese unice de design interior şi totodată să înţeleagă mai bine cum le pot integra cu succes în orice amenajare.

Mai mult, clienţii beneficiază şi de consilierea designerilor Biroului de Design şi Arhitectură Interioară Studio Insign, parte a Group Noblesse. Aceştia vor realiza cu profesionalism şi creativitate orice proiect, indiferent că este clasic sau modern, atât pentru case, cât şi pentru hoteluri, office-uri, restaurante sau alte spaţii publice.

Galeriile Noblesse

www.galeriilenoblesse.ro

www.studioinsign.ro

www.palatulnoblesse.ro 

.

Be first to comment