Colectia KOLO Twins

twins-aran%c2%acacja_l51160_89494_88462_88458

Colectia de obiecte ceramice si mobilier pentru baie KOLO Twins a fost distinsa in acest an cu prestigiosul premiu international Red Dot pentru design de produs.

Va fi o placere pentru dumneavoastra sa va decorati baia cu acest mobilier de design, recunoscut pe plan international pentru stilul unic, avangardist. Detaliul distinctiv a acestei linii este mobilierul cu un maner deosebit, care da o nota discreta de eleganta aspectului baii.

Colectia include seturi de lavoare, oglinzi si mobilier cu spatii de depozitare practice, ascunse vederii, pentru un plus de eficienta a organizarii baii. În funcție de nevoile și imaginația dumneavoastră, puteți alege dulapuri cu ușa sau cu unul sau două sertare.

Pentru mobilier puteti opta pentru una din cele trei variante de culoare: alb lucios, grafit sau negru mat. Materialele utilizate pentru realizarea mobilierului sunt tratate special pentru a fi extrem de trezistente la umezeala. De asemenea, toate obiectele ceramice pot fi tratate optional cu glazura Reflex KOLO ®. Aceasta glazura confera autocuratare, un luciu si o rezistenta deosebite suprafetei ceramice.

Be first to comment